Espoo
Motorsport
Club

FlyingFinn_KartInClubkokeilu_Helsinki.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uusimmat uutiset

Autourheilun lajiliitto AKK on solminut yhteistyösopimuksen rahoitusyhtiö Santanderin kanssa. Yhteistyö toteutetaan osana molempien yritysten nuorisotyötä, tarjoten sekä nykyisille että aloitteleville karting-harrastajille mahdollisuuden hankkia karting-auto pitkällä maksuajalla, ilman korkoja ja kuluja.

Lue koko uutinen >

AKK:n Alue 8 (Etelä-Suomi) järjestää rallin ja nopeuden perustoimitsijakoulutuksen klo 10–17 lauantaina 9.2. Helsingin Yhteislyseossa, Rintinpolku 2, Kontula, Helsinki.

Lue koko uutinen >

Vuoden 2018 pikkujoulujuhlat vietettiin marraskuun 24. päivänä Haukilahdessa. Tilaisuudessa muun ohjelman lisäksi palkittiin seuramme menestyjiä.

Lue koko uutinen >

Perinteiset pikkujoulut järjestetään ravintola E.T. Charliessa Haukilahdessa.

Lue koko uutinen >

Tervehdys! Nyt on aika panna kausi pakettiin. Kesäkuussa sanoin vetäväni hieman happea ja katsoisin, miten kautta jatkaa. No, heinäkuun alussa kalenteri näytti kiinnostavan kisan Happy Beach Rallisprint Vaalassa. Ei muuta kuin sinne.

Lue koko uutinen >

Hei
Vihdissä järjestetään 18.10 alkaen Junior kartingleiri. 
 

Lue koko uutinen >

Ralli SM -sarjan kauden viimeinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Turun ja Salon seudulla. SM3-luokassa kilpaileva Go4Speed Motorsportin Patric Öhman päätti kauden seitsemänteen sijaan, mikä on emciläisen paras sijoitus SM-tasolla tähän mennessä.

Lue koko uutinen >

Kauden 2018 karting-ajot Bembölen radalla on tältä vuodelta ajettu. Rata on 1.10.2018 alkaen suljettuna ja aukeaa jälleen ensi keväänä 2019.

 

Karting-jaosto järjestää talvikaudella kartingin kerhoiltoja sekä myös perinteisen Tiistaiturnauksen palkintojenjaon vielä tämän syksyn aikana.

 

Kiitokset kaikille mukana olleille ja nähdään kerhoillassa sekä palkintojenjaossa, joista tarkempia tietoja myöhemmin.

terveisin,

Karting-jaosto

Christoffer Dahlström

 

 Arkisto