Espoo
Motorsport
Club

Uusimmat uutiset

Kansallinen Maxell-ralli jyrähtää käyntiin 28.10.2017 ja kisassa on jaossa alue 8:n aluemestaruus kerrasta poikki periaatteella. Lähtö ja turvallisuustarkastus sijaitsevat tällä kertaa Nummelassa, maali sijaitsee Nummella.

Lue koko uutinen >

Seuramme hallitseva Vuoden Rallisprint -kuljettaja Vesa Huupponen on vuodesta toiseen kiertänyt rallisprint-kisoja ja menestynyt oikein mainiosti.

Lue koko uutinen >

Historic Rally Trophy -osakilpailujen Nuottisarjassa Petteri Koskenala ja Tommy Nyholm nappasivat luokkavoiton ja ovat sarjapisteissä kolmantena ennen viimeistä osakilpailua. Vaikka Petterin kilpailijalisenssi on tänä vuonna hankittu Lohjan UA:sta – EMSC:n tärkeä yhteistyökumppaniseura – on Petteri edelleen EMSC:n jäsen. 

Lue koko uutinen >

”Tulevaisuuden tähdille” eli aloitteleville autourheilijoille suunnattu kartingin Tiistaiturnaus saatiin elokuun 22. päivänä päätökseen. Viiden osakilpailun sarjassa kilpailijoiden loppupisteisiin laskettiin neljän parhaan kilpailun tulos. Kartingkisoissa kerätään mahdollisimman vähän pisteitä, jos olet yhdestäkin osakisasta pois, pistepotti kasvaa hurjasti paikallaolijoiden määrän mukaisesti. Osallistuminen siis kannattaa.

Lue koko uutinen >

Marcus Grönholmin jokamiehen luokan liigajoukkue, Team GRX, lähti Kokemäen SM-kisaan tavoitteenaan viimevuotisen pronssin kirkastaminen ja jopa mestaruus mielessä. SM-hopeaa tuli, eikä kaukana ollut SM-kultakaan. Kauhajoen joukkue hallitsevana mestarina onnistui keräämään vaivaiset kaksi pistettä enemmän ja uusi näin ollen mestaruuden. 

Lue koko uutinen >

Team GRX (viime vuonna Team MGR) teki tänään lauantaina SM-JM-Liigafinaalissa sen minkä pitikin. Tärkeintä tänään oli sijoittua kuuden joukkueen lohkossa kahden parhaan joukkoon, jotta paikka semifinaaleihin on varma. Lohkossa F kilpaillut Team GRX teki vakuuttavaa työtä ja oli Suonenjoen Kuljetusliike HämyTrans Teamin kanssa selvästi lohkon kaksi parasta joukkuetta. 

Lue koko uutinen >

Tänä vuonna Kokemäen uudistetulla radalla taistellaan jokamiehenluokan liigajoukkueiden suomenmestaruudesta. AKK:n alaisilla seuroilla on oikeus ilmoittaa joukkue tai joukkueita JM-Liigaan, jotka ajavat toinen toisiaan vastaan speedway-tyyppisellä ajokaavalla.

Lue koko uutinen >

F-ryhmän ralleissa aiemmin vakuuttavia tuloksia tehnyt Olli Lavikainen siirtyi täksi kaudeksi rallicrossin SM-sarjan SRC-luokkaan. Kertaheitolla Lavikainen nousi myös kotimaisten huippukuljettajien kaartiin ja koko kauden on näyttänyt melko selvältä, että SM-mitaliin tämä kausi päättyy.

Lue koko uutinen >

 

 Arkisto