Espoo
Motorsport
Club

Uusimmat uutiset

RX Academyn Renault-kuljettaja Kalle Markkaselle eilinen Honkajoella ajettu sarjan toinen osakilpailu oli ”pettymysten taivalta”. Vaikka päivän lopputulos – toisena sarjapisteissä – ei huonolta näytäkään, siihen johtaneet tapahtumat olivat kuin suoraan oppikirjasta: Miten epäonni on pilata kaiken.

Lue koko uutinen >

Täksi kaudeksi F-ryhmän ralleista rallicrossin SRC-luokkaan siirtynyt Olli Lavikainen on tehnyt todella vakuuttavan nousun Suomen kärkikuljettajien joukkoon. Sarjapisteissä kolmantena toiseen osakisaan Honkajoelle lähtenyt Lavikainen vakuutti edelleen ja on nyt sarjakakkosena.

Lue koko uutinen >

Lahden Pipon radalla ajetussa X30 Challenge Finland -sarjan toinen osakilpailu oli EMSC:n Elmeri Peipolla tuskainen ja turhauttava. Peipon karting-autosta oli kaikki puhti pois, eikä kovista yrityksistä huolimatta syytä siihen löytynyt. Senior-luokan A-finaalissa Peippo oli kuitenkin kumpanakin päivänä, mutta sijat 4 ja 11 eivät nuorukaista tyydyttäneet.

Lue koko uutinen >

Juuso Nordgren ja kartanlukijansa Mikael Korhonen käänsivät jälleen tiukan sekuntikampailun edukseen, kun kaksikko nousi viimeisellä erikoiskokeella yleiskilpailun toiseksi Kouvolan SM-rallissa. Kisan voittoon ajoi sarjan ulkopuolisena toista SM-ralliaan ajanut Kalle Rovanperä.

Lue koko uutinen >

Ralli SM-sarjan Kouvolan osakilpailuun Jaro Kinnunen lähtee täysin uusista lähtökuopista. Kinnunen on totuttu näkemään lähivuosina kaksivetoisten autojen SM3- ja SM4-luokissa, mutta nelivetoisen auton myötä espoolainen siirtyy nyt SM2-luokkaan.

Lue koko uutinen >

Rallikuljettaja Juuso Nordgrenin sekä kartanlukija Mikael Korhosen kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Kouvolan SM-rallissa. Edellisessä SM-osakilpailussa saavutettu kakkossija on nostanut kaksikon itseluottamusta.

Lue koko uutinen >

Keväällä 18 vuotta täyttänyt Kalle Markkanen siirtyi tälle kaudelle ajamaan rallicrossia RX Academyn valmennettavana. Rallicross-expertti Jussi Pinomäen kehittelemä projekti tulevaisuuden rallicross-kuljettajien ”kasvattamiseksi” esittäytyi ensimmäisen kerran kisatoimissa viime viikonloppuna Hyvinkäällä.

Lue koko uutinen >

Kartingliiton mestaruussarjaa ajavat Hugo Soininen ja Leevi Kolehmainen suoriutuivat jälleen loistavasti sarjan kolmannessa osakisassa 21.5. Sastamalassa. Hugo oli kolmas ja Leevi seitsemäs. Sarjassa on kuusi osakilpailua, joista neljän parhaan tulokset lasketaan loppupisteisiin.

Lue koko uutinen >

 

 Arkisto