Espoo
Motorsport
Club

FlyingFinn_KartInClubkokeilu_Helsinki.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uusimmat uutiset

Vuoden 2018 pikkujoulujuhlat vietettiin marraskuun 24. päivänä Haukilahdessa. Tilaisuudessa muun ohjelman lisäksi palkittiin seuramme menestyjiä.

Lue koko uutinen >

Perinteiset pikkujoulut järjestetään ravintola E.T. Charliessa Haukilahdessa.

Lue koko uutinen >

Tervehdys! Nyt on aika panna kausi pakettiin. Kesäkuussa sanoin vetäväni hieman happea ja katsoisin, miten kautta jatkaa. No, heinäkuun alussa kalenteri näytti kiinnostavan kisan Happy Beach Rallisprint Vaalassa. Ei muuta kuin sinne.

Lue koko uutinen >

Hei
Vihdissä järjestetään 18.10 alkaen Junior kartingleiri. 
 

Lue koko uutinen >

Ralli SM -sarjan kauden viimeinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Turun ja Salon seudulla. SM3-luokassa kilpaileva Go4Speed Motorsportin Patric Öhman päätti kauden seitsemänteen sijaan, mikä on emciläisen paras sijoitus SM-tasolla tähän mennessä.

Lue koko uutinen >

Kauden 2018 karting-ajot Bembölen radalla on tältä vuodelta ajettu. Rata on 1.10.2018 alkaen suljettuna ja aukeaa jälleen ensi keväänä 2019.

 

Karting-jaosto järjestää talvikaudella kartingin kerhoiltoja sekä myös perinteisen Tiistaiturnauksen palkintojenjaon vielä tämän syksyn aikana.

 

Kiitokset kaikille mukana olleille ja nähdään kerhoillassa sekä palkintojenjaossa, joista tarkempia tietoja myöhemmin.

terveisin,

Karting-jaosto

Christoffer Dahlström

Turun ja Salon ympäristössä ajettu TeijoTalot -ralli päätti lauantaina mielenkiintoisen Ralli SM -sarjan. Viimeinen osakilpailu sinetöi SM3-luokkaa koko kauden ajan johtaneen Jaro Kinnusen Suomen mestaruuden.

Lue koko uutinen >

Ralli SM -sarja päättyy tulevana viikonloppuna Turun ja Salon ympäristössä ajettavaan kaksipäiväiseen kilpailuun. Mukana kilpailussa ja SM3-luokassa nähdään myös edellisessä osakilpailussa Sastamalassa vajaa kuukausi sitten rajun ulosajon kokenut Go4Speed Motorsport -tiimin Patric Öhman.

Lue koko uutinen >

 

 Arkisto