Espoo
Motorsport
Club

KOKOUSKUTSU

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

 

Aika:             31.10.2019 alkaen klo 18.00

Paikka:         Sinimäentie 8, 02630 Espoo, Steripolar Oy (www.steripolar.fi)

 

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen 11 pykälän mukaiset asiat.

 

Jäsenten kokouksen käsiteltäviksi jättämät asiat

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokoukseen käsiteltäväksi, on hänen siitä kirjallisesti ilmoitettava yhdistyksen hallitukselle viimeistään kaksikymmentä (20) päivää ennen kokousta (9§), eli viimeistään 11.10.2019.

 

Ehdotus syyskokouksen esityslistaksi julkaistaan viimeistään 21.10.2019.

 

Tervetuloa!

ESPOO MOTORSPORT CLUB ry

8.10.2019

Hallitus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uusimmat uutiset

Maanantai 23.9. oli School Action Day. Päivä on yksi suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista ja osa Euroopan urheiluviikkoa!

Lue koko uutinen >

Tällä kertaa palstallemme ”Kerro omin sanoin kilpailuistasi ja niiden taustoista” Vesa Huupponen muistelee mennyttä vuotta ja kertaa tapahtumia rallisprint-kaudella. Vesa Huupponen on palkittu pikkujoulujen palkintogaalassa useana vuonna seuramme parhaana rallisprint-kuljettajana.

Lue koko uutinen >

Espoon Bembölen radalla järjestettiin Puffokarnevaali maanantaina 2.9. Vaikka sateen uhka leijui raskaana, päästiin leikkimielinen 2-6-vuotiaiden tapahtuma aloittamaan kuivissa olosuhteissa. Sade alkoi harmittavasti kesken finaalin, mutta se ei onneksi enää haitannut. Porukkaa oli tullut runsaasti paikalle, pitkämatkalaisiakin ilmaantui peräti Forssasta ja Mikkelistä asti. Wau!

Lue koko uutinen >

Bembölen karting-radalla tiistaina 27.8.2019 koettiin suuria tunteita ja vietettiin ikimuistoinen ilta, kun Tiistaiturnauksen 2019 viimeinen koitos, Kestävyysajo, oli vuorossa.

Lue koko uutinen >

Tiistaina 13.8. ajettu Tiistaiturnaus oli kauden viides tapahtuma. Porukkaa oli paljon paikalla ja radalla hyvä tunnelma. Aurinkoinen lämmin sää suosi meitä.

Lue koko uutinen >

Ensimmäistä kertaa EMSCin radalla järjestetään ”kilpailu” puffokuskeille!!

Kaikki osallistujat palkitaan!

Lue koko uutinen >

Espoo Motorsport Club ry:n hallitus etsii aktiivisia aikuisia/pienten kuljettajien vanhempia mukaan karting-jaoston toimintaan pyörittämään Bembölen kartingrataa ja sen kahviota. Rata on auki kesäisin viikoittain kolmena iltana, maanantaina-keskiviikkona klo 17–21.

Lue koko uutinen >

Bembölen kartingradan kesän alussa kohtaama rikosten sarja on aiheuttanut surua ja murhetta autourheiluyhteisössä. Ilkivalta ja sen seuraukset huomioitiin myös suomalaisen autourheilun Flying Finn -yhteisössä, joka halusi ojentaa auttavan kätensä. 

Lue koko uutinen >

 

 Arkisto