Espoo
Motorsport
Club

Puffokarnevaali.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uusimmat uutiset

Tiistaina 13.8. ajettu Tiistaiturnaus oli kauden viides tapahtuma. Porukkaa oli paljon paikalla ja radalla hyvä tunnelma. Aurinkoinen lämmin sää suosi meitä.

Lue koko uutinen >

Ensimmäistä kertaa EMSCin radalla järjestetään ”kilpailu” puffokuskeille!!

Kaikki osallistujat palkitaan!

Lue koko uutinen >

Espoo Motorsport Club ry:n hallitus etsii aktiivisia aikuisia/pienten kuljettajien vanhempia mukaan karting-jaoston toimintaan pyörittämään Bembölen kartingrataa ja sen kahviota. Rata on auki kesäisin viikoittain kolmena iltana, maanantaina-keskiviikkona klo 17–21.

Lue koko uutinen >

Bembölen kartingradan kesän alussa kohtaama rikosten sarja on aiheuttanut surua ja murhetta autourheiluyhteisössä. Ilkivalta ja sen seuraukset huomioitiin myös suomalaisen autourheilun Flying Finn -yhteisössä, joka halusi ojentaa auttavan kätensä. 

Lue koko uutinen >

Tänäkin vuonna EMSC:n jäseniä on ottanut hoitaakseen toimitsijatehtäviä Neste Rallin Pihlajakosken erikoiskokeellalauantaina 3.8. Porukkaa löytyi mm. viestimiehiksi sekä AT-toimitsijoiksi. Meidän hoitamamme erikoiskoe ajetaan kahteen kertaan, joten koko päivän hommasta on kyse.

Lue koko uutinen >

Tänäkin vuonna EMSC:n jäseniä on ottanut hoitaakseen toimitsijatehtäviä Neste Rallin Pihlajakosken erikoiskokeella lauantaina 3.8. Porukkaa löytyi mm. viestimiehiksi sekä AT-toimitsijoiksi. Meidän hoitamamme erikoiskoe ajetaan kahteen kertaan, joten koko päivän hommasta on kyse.

Lue koko uutinen >

Eilen lauantaina Vihdin karting-radalla ajetussa SJM/Mini60-luokassa (Suomen juniorimestaruus) Espoo Motorsport Clubin Meri Levula ajoi elämänsä ensimmäisen SM-sarjan osakilpailun. Täytettyään 11 vuotta toukokuun 12. päivä osallistuminen SM-kisaan oli mahdollista. Tämä ei kuitenkin vielä ollut se historiallinen suoritus, vaan se, että Meri nousi SM-kisan alkuerässä 10 minuutin aikana paikalta 28 aina viidenneksi asti, ja ihan ajamalla eikä muiden keskeytyksillä. Tuskin lienee missään karting-luokassa tällaista nousua koskaan nähty?

Lue koko uutinen >

Finnish Sim Racing Association ry järjestää 28.4. alkavan virtuaalisen autourheilun SM-sarjan, Sim Racing eSM -sarjan yhteistyössä AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Elektronisen Urheilun Liiton SEUL ry:n kanssa. Samalla Finnish Sim Racing Association ry liittyy AKK:n jäsenseuraksi.

Lue koko uutinen >

 

 Arkisto