Maxell Rallissa kovaa kyytiä

16.09.2018

Säiden haltija järjesti Maxell Ralliin omat mausteensa, mutta nyt sentään rallia ei tarvinnut peruuttaa edellisvuoden tyyliin. Kisassa nähtiin huimia ajosuorituksia. Muutamilta tieltä poistumisilta sateen liukastamilla erikoiskokeilla ei vältytty. Varsinkin erikoiskoe 3 oli haasteellinen. Onneksi kuitenkin pahimmilta ”peltiekseemoilta” vältyttiin.

Kisan järjestelyt saatiin vietyä hienosti läpi ja kiitokset siitä kuuluvat monille oman seuran (EMSC) jäsenille ja vielä enemmän muiden seurojan jäsenille, jotka hoitivat erikoiskokeiden toimitsijan tehtäviä. Mukana olivat kisaa järjestämässä mm. THU team, TMS, RiiUA, LohjaUA, KarkUA, MäntsäläMK, PosUA, SaloUA, VihUA, NuUA, ETMK/UA. Kiitokset myös katsastajille tärkeästä turvallisuuden eteen tehdystä työstä.

Itse kilpailussa voittokaita olivat historic-luokassa olivat mm. Jari Ohrankämmen kaksitahtisella Warrellaan, Matti Leander ”vanha koppaisella” Escortilla, Juha Mäkitalo kuvan kauniilla Alfa-Romeolla, Juha Berner ”dollarihymy” Plymouth Valiantilla, Tero Salminen Toyota Corollalla, jollaisella Hannu Mikkola voitti v. 1975 Jyväskylän Suurajot ja Arttu Karttunen Mazda 1300:lla, jollaisella Timo Salonen aikoinaan aloitti ralliuraansa. Muille kunniakkaille luokkavoittajille ja myös muiden kuin historic-luokkien osallistujille kiitos, että tulitte ja teitte Maxellista jälleen kerran ikimuistoisen. Tällä kertaa jo kahdennentoista kerran!

Timo Ohmero