rallyfinland18-01721.jpgKuva: AKK/Toni Ollikainen

Espoo Motorsport Club mukana Neste Rallin järjestelyissä

24.06.2019

Tänäkin vuonna EMSC:n jäseniä on ottanut hoitaakseen toimitsijatehtäviä Neste Rallin Pihlajakosken erikoiskokeella lauantaina 3.8. Porukkaa löytyi mm. viestimiehiksi sekä AT-toimitsijoiksi. Meidän hoitamamme erikoiskoe ajetaan kahteen kertaan, joten koko päivän hommasta on kyse.

Jo perjantaina on majoitusta tarjolla Jämsänkoskella, lauantaina toiminta alkaa aikaisin aamulla.

Vielä olisi kuitenkin tarvetta parille viestiautoporukalle. Ilmoittaudu mukaan vaikkapa soittamalla Marja Aittolalle, puh. 050 441 9955 mahdollisimman pian.

Jos lauantain Pihlajakosken EK:n lisäksi haluaa olla mukana perjantaina tai sunnuntaina jollain muulla erikoiskokeella, voi kääntyä Neste Rallin Kai Tarkiaisen puoleen. Tarkempia tietoja alla olevassa tiedotteessa.

Neste Rallin järjestelytoimikunta lähestyi vielä seuroja

Keski-Suomen autourheiluseurat punnertavat tiukasti Suomen suurimman autourheilutapahtuman parissa, kun keskikesän juhla lähestyy. Koulujen alkamisen lähestyminen ja muiden suurtapahtumien päällekkäisyys aiheuttavat pientä sydämentykytystä talkoolaisten rekrytointiin.

 Neste Ralli on Suomen suurin talkootapahtuma. Elokuun ensimmäisenä viikonvaihteena yli 4000 autourheilijaa, hirvenmetsästäjää, jalkapalloilijaa, marttakerholaista ja muuta ahkeraa talkoolaista kokoontuu puhaltamaan yhteiseen hiileen ja näyttämään, miten tehdään maailman paras MM-ralli. Tänä vuonna vaikuttaa siltä, että hiilen hehku voi joltain kantilta olla vielä hieman heikompaa, kun muiden suurtapahtumien vaikutus rekrytointiin näkyy joillain rallialueilla.

 AKK-Motorsport kutsuukin nyt kaikkia jäsenseurojaan mukaan rallitalkoisiin. Ei tarvitse kerätä kymmenien ihmisten bussiryhmiä (mikä sekään ei toki ole kiellettyä), vaan ihan vaikka 4-5 henkilön autolastillinen auttaa jo paljon, kunhan näitä vain kertyy tasaiseen tahtiin eri seuroista.

Talkoota on tarjolla erityisesti järjestyksenvalvonnassa, teiden sulkemisessa ja yleisön ohjailussa, mutta muutakin hommaa löytyy, varsinkin jos on tarjolla isompia ryhmiä.

Mikäli kiinnostusta löytyy, ottakaa yhteyttä kilpailunjohtaja Kai Tarkiaiseen, puh. 040 8466 766 tai projektikoordinaattori Viivi Setälään, puh. 050 330 5212, molempien sähköpostit etu.suku(at)autourheilu.fi. Annamme mieluusti lisätietoa tehtävistä, erikoiskokeista ja korvauksista.

Yhteydenotot mielellään viimeistään heinäkuun ensimmäisen viikon aikana.

Hoidetaan suomalaisella autourheilun talkoohengellä tänäkin vuonna Neste Ralli kunnialla maaliin!

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi