AKK_logo.jpeg

LISENSSIKAUPPA KAUDELLE 2020 ON AVATTU

27.11.2019

Lisenssikauppa kaudelle 2020 on avattu. Pääset ostamaan lisenssin kaudelle 2020, mikäli jäsenmaksulasku on maksettu ja maksu myös näkyy KITI:ssä maksettuna. 

Jäsenmaksulaskutus on parhaillaan käynnissä ja oman seurasi jäsenmaksulaskujen tilanteen voit tarkistaa tästä. Seuran nimi päivittyy listalle siinä vaiheessa, kun seuran jäsenmaksulaskut ovat maksettavissa.

UUSI LISENSSITYYPPI

KITI:ssä on uusi lisenssityyppi: Kansallinen lisenssi + National-lisäkortti. Mikäli kilpailet kaudella 2020 kansallisissa kilpailuissa ulkomailla, voit nyt tilata KITI:stä itse National-lisäkortin.  Tilaus tehdään valitsemalla lisenssinosto-vaiheessa lisenssityyppi Kansallinen lisenssi + National-lisäkortti.

Pelkän Kansallisen lisenssin voit itse myös myöhemmin korottaa Kansallinen lisenssi + National-lisäkortti -yhdistelmäksi.

HUOM. AS-T rajoitteisen peruslisenssin haltijat tilaavat National-lisäkortin edelleen liiton toimistosta. Tilaukset osoitteeseen lisenssit@autourheilu.fi. Mainitsethan tilauksen yhteydessä lajin(t), joihin kortti tehdään. 

NETTISIVUT | KILPAILIJAT

autourheilu.fi - sivuston sisältöä on uudistettu. Valikkoon KILPAILIJAT on koottu kilpailemiseen ja lisensseihin liittyvää tietoa. 

Valikosta LISENSSIT >> LÄÄKÄRINLAUSUNTO löydät muun muassa lääkärinlausuntopohjan kaudelle 2020.  Sivulta löytyy myös muuta lisätietoa ja ohjeita lääkärinlausuntoihin liittyen. Kansainvälisen lisenssin hankkijat - muistattehan, että lääkärinlausunto toimitetaan vuosittain ja yli 45-vuotiaiden osalta tarvitaan kardiologin (sydänlääkärin) lausunto lisenssin saamiseksi.

SPORTTITURVA - otsikon alta löydät toimintaohjeet ja puhelinnumerot, josta saat apua ja lisätietoa Sporttiturvavakuutukseen liittyen.

LIITON FACEBOOK-SIVU

Tiesithän, että AKK-Motorsport ry:llä on oma Facebook-sivusto?  Sivustolle nostamme lajiryhmien tiedotteet, uutiset, ajankohtaiset asiat ja viestimme muun muassa vuosittaisesta autourheilujuhlastamme: Mestareiden Illasta.

Liiton Facebook-sivustolle pääset tästä.

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi