Mitsu_Space.jpg

Mitsubishi Space Star -ralliauto Auto 2016 -tapahtumassa

16.11.2016

Auto 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa nähdään tulevana viikonloppuna Mitsubishi Space Star -ralliauto. Auto saapuu Suomeen näytille Ruotsista, missä yksityistiimi Mpart on vastannut auton kehityksestä Jari Ketomaan johdolla. Vahvan WRC-rallitaustan omaava Ketomaa ajoi Mitsubishi Space Star -autolla Malesian rallissa toiseksi marraskuun alussa.

Suomessa nähtävällä Mitsubishi Space Star -autolla on tarkoitus ajaa myös Arctic Lapland Rally -kilpailussa tammikuussa, jos auto hyväksytään kansalliseen rallisarjaamme. Auto on rakennettu R5-sarjan sääntöjen mukaan. 

Mitsubishi Space Star -ralliauto on esillä Auto 2016 -tapahtuman pääyhteistyökumppanin Grano Dieselin osastolla 7g20. Grano Diesel on tapahtumassa muutenkin näkyvästi esillä. Autoalan johtava suoramarkkinoinnin toteuttaja esittelee tapahtumassa muun muassa uuden autohakusovelluksen. Jos osastolla sattuu olemaan EMSC:n Marko Toivonen, nappaa reippaasti hihasta kiinni ja kysele lisää esimerkiksi Tunturirallista 2017.

Auto 2016 -tapahtuma järjestetään18.–20. marrraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on uusi autoilun megatapahtuma, jossa on mukana lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit sekä alan tärkeimmät tuotteet ja palvelut.

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi