EMSC uudet jaokset

Rallijaos

Ralliväki kokoontui 25.11.2014 ja perustivat jaoksen. Jaoksen tarkoitus on auttaa aloittelevia harrastajia jos ja kun ongelmia tulee, järjestää harjoituspätkiä kunhan sopivia tienpätkiä löytyy. Myös teoriakoulutusta on suunnitteilla.

Jaoksen kokoonpano:
Harri Suomi, pj.
Pasi Haataja, varapj.
Mikael Korhonen, siht.
Vesa Huupponen
Jaro Kinnunen
Petteri Koskenala
Teijo Lahti
Kimmo Linden
Raimo Niemi
Kalevi Vainio                     

Kuten nimilista kertoo, kokemusta löytyy niin rallista kuin sprintistäkin sekä oheistoiminnoista. Olkaa yhteydessä kun aiheesta tulee mieleen kysymyksiä.

Kartingjaos

Uusi kartingjaos on myös perustettu. Samoin kuin rallijaos, niin myös kartingjaos auttaa aloittelevia harrastuksen alkuun ja välttämään mahdollisesti matkalle osuvia sudenkuoppia. Lisäksi jaos järjestää Bembölen radalla kesän harjoituskilpailusarjan, Tiistaiturnauksen sekä Kestävyysajon.

Jaoksen kokoonpano:
Jan Åberg, pj.
Jani Lemberg
Jean Paananen
Tapio Panttil
Markus Soininen

Olkaa rohkeasti jaoksen jäseniin yhteydessä, kun mieleen tulee kysymyksiä kartingista.

Turvallisuusjaos

Seuraan on perustettu Kim Valtosen aloitteesta jaos, joka toimii turvallisuusasioiden asiantuntijana seurassa. Jaos hoitaa turva-asiat seuran omissa tapahtumissa sekä järjestää koulutusta ja opastusta turvallisuusasioissa. Mikäli tunnet kiinnostusta autourheilun turvallisuusasioita kohtaan, lähde mukaan jaoksen toimintaan. Kim odottaa yhteydenottoja.

Jaosten yhteystiedot löytyvät seura sivun alta.

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi