Alkukauden 2020 tapahtumia

15.01.2020

Hyvää alkanutta vuotta!

Autourheiluvuosi 2020 on lähtenyt käyntiin. Tässä infoa lähiaikojen tapahtumista.

EMSC:n lapsi- ja nuorisojäsenien treenipäivä on sunnuntaisin 19.1.–26.4. klo 11.00–12.00. Paikka Lippajärvi, Auroran koulun liikuntasali, jossa on tilaa temmeltää peräti 421 neliömetriä. Osoite on Lippajärventie 44 A, Espoo.

Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta silloin tällöin voi tulla yllätysohjaaja käymään ja vetämään fysiikka- ja tekniikkatreenit jäsenten iloksi. Kaikki rohkeasti liikkumaan!

Sunnuntaina pelataan sählyä. Ota mukaan sisäpelikengät, sählymaila, pallo ja suojalasit (jos löytyy). Jaetaan porukkaa tarpeen mukaan, jotta ihan pienetkin lapset voivat osallistua peliin.

Huom! lapset ovat vanhempien vastuulla.

E-MOTORSPORT

eMotorsport tutustumis- ja kerhopäivä 26.1. klo 14.00 alkaen. Paikka: Pedersinkuja, Kirkkonummi (aja tien perälle asti).

Petri Helmikkala opastaa eMotorsportin saloihin, ja samalla pidetään kauden ensimmäinen kerhopäivä – mukavaa yhdessäoloa ja keskustelua tulevasta kaudesta.

Ilmoittautumiset kartingjaos@emsc.fi 22.1. mennessä. Kahvitarjoilu. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on jokin erityisruokavalio, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa!

TALVIKAUDEN AJOHARJOITTELUA

Karting Club Helsinki mahdollistaa talvikauden aikana ajoharjoittelun omalla autolla.

Lisätietoja: http://www.kic.fi/wintercup/

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi