IMG-20200602-WA0028.jpg

Bembölen rata rokkaa taas!

15.07.2020

Jäsenmäärä on kasvanut huimasti kevään ja alkukesän aikana, erityisesti nuorisojäseniä on tullut paljon, ja radalla on hyvä meininki. 

Keväällä pidettiin talkoot ns. yksi mies kerrallaan -systeemillä koronaepidemian vuoksi. Jäsenistö on aktivoitunut hienosti ja rata-alue näyttää todella siistiltä. On siivottu yhteensä kaksi lavallista romua pois rata-alueelta ja kahviosta. On uusittu katsomopenkit ja tehty lapsille hiekkalaatikko sekä uusi palkintokoroke.  Fenix Sign Oy sponsoroi radalle uudet ohjekyltit ja palkintopallin uuden ilmeen.


 

Tiistaiturnauksissa on ollut mahtava fiilis, ja osallistujia on ollut huikea määrä. Cadet-luokassa on ollut kymmenisen osallistujaa ja Micro-luokassa reilusti toistakymmentä. Mini60- ja Raket-luokissa on saatu kilpailua aikaan muutaman osallistujan kesken. 

Makkaran myyntiennätys tehtiin tänä kesänä, yhdessä Tiistaiturnauksessa myytiin noin 100 makkaraa.

Kiitos asiakkaille ahkerasta kahvion käytöstä ja kiitos myös grillimestareille Janikalle, Kirsille ja Reijalle.

Sarjan kokonaispisteet löytyvät emsc.fi-sivuilta kohdasta tapahtumat: https://www.emsc.fi/html/fi/Bembole/tapahtumat/

Puffokarnevaalin olemme järjestäneet kerran, ja osallistujia silloin oli viisi. Puffokarnevaali on tarkoitettu 3–6-vuotiaille kuljettajille. Pienet kuskit ajoivat todella hienosti ikäänsä nähden. Lasten riemu oli huipussaan, kun saivat "kilpailun" päätteeksi pokaalit, jäätelöt ja ilmapallot. 

Tapahtumien ajanottoa voi seurata livenä Race Monitor -appin kautta. Tulokset julkaistaan tuttuun tapaan www.karttimer.fi-sivustolla. 

Vuokra-autoilu aloitettiin parisen viikkoa sitten. Kerho vuokraa kartteja ihan pienille (minini 95 cm) ja isommille lapsille (max. 140 cm asti). Tarjoamme lapsille tutustumisajon 10 euron hintaan, minkä tarkoituksena on mahdollistaa lajiin tutustumista sekä vahvistaa mahdollista harrastuksen aloittamispäätöstä. 
Huom! Covid-19-tilanteen vuoksi vuokraajalla täytyy olla mukana omat ajovarusteet.
 

Ratakahvila on avoinna radan aukioloaikojen mukaisesti: ma, ti ja ke klo 17–20. Kahviosta löytyy jäätelöitä, limuja, kahvia, pullaa, lihapiirakoita ym. Kisapäivinä lisäksi täytettyjä sämpylöitä sekä grilli on kuumana, joten makkaroitakin voi ostaa.

Jäsenet ovat aktivoituneet kiertämään pääkaupunkiseudun ratoja ja kilpailuja. EMSC on ollut hienosti edustettuna Etelä-Cupissa ja Lavinnon kilpailuissa. Tulostakin on tullut. Hyvä jäsenet! Pidetään lippu korkealla.
 

Jäsenet ovat päässeet alkukauden aikana myös harjoittelemaan ajotaitojaan Johan Vilon ja hänen tiiminsä koulutuksessa. Kiitos Johan, Aapeli ja Robin antoisasta koulutuspäivästä. 

Voit seurata radan tapahtumia nettisivujen, Facebookin (Espoo Motorsport Club) ja Instagramin (emsc ry) kautta. 

Silvia
 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi