tonigraphs-2021akk_mi-00195.jpgPalkinnon kävi hakemassa 4.12 Mestareiden illassa puheenjohtaja Silvia Walle. Kuva Toni Ollikainen

Espoo Motorsport Club ry on valittu AKK:n 70-vuotis juhlagaalassa Vuoden Seuraksi

06.12.2021

Vuoden 2021 menestyneimmät kuljettajat ja autourheilun parissa ansioituneet toimijat palkittiin 4.12.2021 Seinäjoki Areenalla järjestetyssä AKK:n Mestareiden Illassa. Samaan aikaan juhlittiin liiton 70-vuotisjuhlaa. Loppuunmyydyssä ja hienosti järjestetyssä juhlatilaisuudessa oli runsaasti väkeä ja tunnelma katossa. 

 

Espoo Motorsport Club ry sai tilaisuudessa merkittävän tunnustuksen, kun seura palkittiin ensimmäistä kertaa AKK:n Vuoden Seurana. Seuran aktiivinen ja määrätietoinen työ moottoriurheilun parissa on iloksemme havaittu. Tänä vuonna seurapalkinnon valintaperusteet painottuivat EMSC:n vahvaan nuorisotyöhön.

AKK:n perustelut Vuoden Seura valinnasta: 

"Vuoden seurana halutaan kaudelta 2021 palkita aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä, muun muassa Tiistaiturnauksistaan tunnettu seura, jossa nuorisotyö on kartingin kautta nostettu tekemisessä keskiöön. Vahva vapaaehtoistyö onkin tämän seuran kivijalka, josta se pitää myös hyvin huolta. Bembölen karting radasta huolehtiminen ja sen ylläpitäminen on seuralle ensiarvoisen tärkeää - Espoo Motorsport Club!"

Seura on saamastaan palkinnosta ylpeä, sillä AKK:nkin esiin nostama vahva vapaaehtoistyö ei nykyisin ole itsestäänselvyys missään seuratoiminnassa.

Monipuolisesti moottoriurheilun eri lajien parissa toimivan Espoo Motorsport Club ry:n kilpailijoita palkittiin toki henkilökohtaisellakin tasolla, tänä vuonna erityisesti rata-autoilun, rallicrossin ja rallin parista: 

Kansainväliset saavutukset: FIA World RX Championship, pronssia: Niclas Grönholm
Rata-autoilu: BMW Xtreme Race, kultaa: Kai Eklund
Ralli Cup: F-Cup neliveto, II-ohjaaja, kultaa: Pasi Haataja
Ralli Nuorten SM, hopeaa: Justus Räikkönen ja Mika Rönnberg
Ralli SM2, I-ohjaaja, hopeaa: Jaro Kinnunen

Kaikki palkitut AKK:n sivuilla:  
https://www.autourheilu.fi/site/assets/files/42017/mestareiden_ilta_palkittavat.pdf

Onnea palkituille ja kiitos seuran koko jäsenistölle tehdystä työstä nuorten ja vähän varttuneempienkin moottoriurheiluharrastajien eteen, tästä on hyvä jatkaa kaudelle 2022!

Espoo Motorsport Club ry
Silvia Walle
Hallituksen puheenjohtaja

 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi