Henri_Koskenala_Mikkeli_2023_EK3.jpg

Henri Koskenala ja Mikael Saramo luokkavoittoon Mikkelissä.

20.02.2023

Lauantaina 18.2.2023 ajettiin Mikkeli ralli, joka oli Harrasterallisarjan toinen osakilpailu. Henri sekä Mikael osallistuivat V1600 luokkaan, jossa oli mahtavat 19 starttaajaa. 

Ennakkoon oli jo tiedossa reitin vaativuus, joten tarkasti pitäisi ajaa, jos pisteille mielisi. 

Reitille lähdettiin ajamaan ensin 3 erikoiskokeen lenkin, jonka jälkeen huolto. Huollon jälkeen olisi tiedossa vielä 2 erikoiskoetta lisävalojen kanssa. Ensimmäiset 2 pätkää olivat pientä metsäautotietä, jotka ajettiin varman päälle läpi.

Luokkatuloksissa oltiin 1,4 sek johdossa ennen Lauri Ahoketoa, kun lähdettiin kolmannelle pätkälle. Se olikin kilpailun pisin erikoiskoe mittaa mukavat 17 kilometriä. Tänne ajateltiin hyökätä oikein kunnolla, koska oli tiedossa, että isoa valtiontietä olisi tarjolla. Hyökkäys onnistui ja Renault kiisi 23 sekunnin luokkapohjiin! 

Tauolle tultaessa luokkajohto oli vankistunut jo 37 sekuntiin ja siinä pystyi hieman jo huokaisemaan helpotuksesta. Loppulenkille ruuvattiin lisävalot kiinni ja päätettiin ajaa varman päälle 2 vikaa että ei tulisi vaan hölmöiltyä mitään. Varmistelu riitti ja 29,7 sek luokkavoitto oli tosiasia sekä täydet sarjapisteet! 

Talvikausi on paketissa nyt ja autoa ruvetaan siistimään kesän kapinoita varten. Seuraavan kerran miehistö nähdään viivalla Tammisaaren sarjakilpailussa toukokuun toisena viikonloppuna. 

Sponsored By:

-JTS Liftservice Uusikaupunki
-Victor EK Muutot
-RM Race Motors Oy
-Car Aitta
-Mascot Workwear
-Peveko

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi