Jaro Kinnunen_Honda Civic (1).jpg

Jaro Kinnunen hyvillä fiiliksillä kesän ensimmäiseen SM-ralliin

19.05.2017

Viikonloppuna koittaa kesäkauden ensimmäinen Ralli SM -osakilpailu Riihimäen ympäristössä, jonne Jarospeed-tiimi lähtee jälleen haastamaan SM4-luokan tuttuja kilpakumppaneita Honda Civicillä.

Alkukausi oli tiimille vaikea, kun tekniikka ei meinannut pysyä nipussa kirveelläkään. Kevättauolla on tehty runsaasti töitä kilpailukaluston kimpussa, ja nyt valoa on nähty tunnelin päässä.
”Autoon on saatu taas hieman päivitystä eli uusi suorakytkentälaatikko, jota pääsin testaamaan torstaina. Lisäksi uusi kytkin ja vetarit vahvistavat voimansiirtoa, joten ne ongelmat ovat nyt toivon mukaan historiaa”, Jaro Kinnunen sanaili.

Kuljettajan positiivista tunnelmaa nosti onnistunut testipäivä Mouhijärven tunnetusti hienoilla sorabaanoilla.
”Hyvä tuntuma saatiin kilpuriin ja ajamiseen. Tavoitteet tulevaan kisaan pidetään silti maltillisena, koska talvella kisat jäivät lyhyeksi. Hyvä ja puhdas suoritus toimivalla autolla tuo varmasti myös kohtuullisen tuloksen”, Jaro ennakoi.

”Riksun kilpailussa on tuttuja teitä tiedossa. Reitti kulkee sentään aika lähellä kotikontuja ja tämän seudun kisoissa olen kisannut varsin usein.”

Jaro Kinnunen ja kartanlukija Tuukka Shemeikka starttaavat Riihimäki Rallin reitille numerolla 7.

teksti ja kuva: Jarno Saari

 

 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi