mitsu_jaro.jpg

Jaro Kinnunen SM2-luokan nelivetoisella Kouvolan SM-ralliin

09.06.2017

Ralli SM-sarjan Kouvolan osakilpailuun Jaro Kinnunen lähtee täysin uusista lähtökuopista. Kinnunen on totuttu näkemään lähivuosina kaksivetoisten autojen SM3- ja SM4-luokissa, mutta nelivetoisen auton myötä espoolainen siirtyy nyt SM2-luokkaan.

Perimmäinen syy kaluston ja luokan vaihdolle oli se, että edellisessä osakilpailussa sattunut moottoririkko oli sen verran perustavaa laatua, että omaa autoa ei ehtinyt saada kisakuntoon.
”Uusi kalusto tulee ST Motors -tiimiltä. Meillä on ollut ennenkin pienimuotoista yhteistyötä ja ollaan jeesattu puolin ja toisin. Tästä mahdollisuudesta kuuluu suuri kiitos Riku Tahkon suuntaan”, Jaro Kinnunen toteaa.

”Toistaiseksi olemme sopineet vain tästä tulevasta Kouvolan SM-rallista. Luonnollisesti minua kiinnostaisi ajaa tällä kalustolla ja tässä luokassa myös kesän muissakin kisoissa, mutta niiden toteutuminen vaatii uusia taloudellisia ponnistuksia.

Jarospeed-tiimi on päässyt tutustumaan uuteen kilpuriin, Mitsubishi Lancer Evo9-malliin aivan hiljattain.
”Aluksi vain tutustuin autoon ja sen käsittelyyn. Sen jälkeen olemme päässeet ajamaan kunnon treenipäivän. Kilpurin saloihin pääsin kyllä nopeasti sisään, mutta tuttu testitie on aivan eri asia kuin rallin erikoiskoe”, Jaro tiedostaa.

Jaro Kinnunen kertoo viihtyvänsä Kouvolan vaativilla teillä, mutta lauantaina ajettavaan ralliin lähdetään maltillisilla tavoitteilla ja seuraamaan, millaista vauhtia SM2-luokan kärkiryhmä vetää.

teksti ja kuva: Jarno Saari

 

 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi