KIERTOPALKINNOT JAKOON PIKKUJOULUJUHLASSA

02.12.2018

Vuoden 2018 pikkujoulujuhlat vietettiin marraskuun 24. päivänä Haukilahdessa. Tilaisuudessa muun ohjelman lisäksi palkittiin seuramme menestyjiä.

Kuvasarjan aloittaa Elmeri Peippo, joka on jo usean vuoden ajan kilpaillut menestyksekkäästi X30 Challenge -sarjassa, tänä vuonna Senior-luokan 4:s. Kiertopalkinnon on lahjoittanut EMSC.


Elmeri Peippo

Gunnar Alm, alias Frasse, nappasi SM-hopeaa crosscartin Xtreme-luokassa. EMSC lahjoitti pytyn.


Gunnar Alm

Todellinen autourheilun konkari, Harri Suomi kävi ajamassa jokkiskisan, mistä hänelle Hanaa-lehden lahjoittama kiertopalkinto nimeltään Vuoden JM-teko.


Harri Suomi

Jarmo Mäkinen on Vuoden Toimitsija. EMSC:n lahjoittaman pytyn saanut Mäkinen on ”laina” Lohjan UA:lta. Jarmo toimi mm. vuoden 2018 Maxell Rallin kilpailun johtajana.


Jarmo Mäkinen

Jaro Kinnunen on Vuoden Kilpailija sekä Vuoden Rallikuljettaja, jonka palkinnon on lahjoittanut Jagar Tools. Kinnunen nappasi Ralli SM -sarjan SM3-luokasta kultaa eli on siis Suomen mestari.


Jaro Kinnunen

Vuoden Kartturi -kiertopalkinnon, jonka on lahjoittanut Kytäjä Golf/Juha Repo, nouti SM-hopeamitalisti Mikael Korhonen 


Mikael Korhonen

Vuoden Karting-tempaus -pytty meni itseoikeutetusti Perhe Levulalle, joka on ansiokkaasti tehnyt hyvää PR-työtä niin lajin kuin seurankin hyväksi. Tapani ja Satu noutivat palkinnon, Meri ei vielä ikänsä vuoksi pääse ravintolaan, joten iskä ja äiskä vastaanottivat EMSC:n lahjoittaman kiertopalkinnon.


Satu ja Tapani Levula

Vuoden EMSC:läinen on Raimo Leppänen, joka pyyteettömästi on vuosien ajan tehnyt kaikkea mahdollista järjestelypuolella.


Raiccu Leppänen

Sami Heiskanen haki Maxellin lahjoittaman Vuoden Historic-kuljettaja -kiertopalkinnon.


Sami Heiskanen

Harvalukuisten naiskuljettajien joukosta Suvi Nisula kävi pokkaamassa Kikan lahjoittaman Vuoden Naiskuljettaja -kiertopalkinnon. Nuottikisojen kartturihommien lisäksi Suvi on ansioitunut tiedotustyössä. Ensi vuonna Suvi on mm. Neste Rallin lehdistöpäällikkö.


Suvi Nisula

Vesa Huupposella taitaa olla Suomen – tai ainakin TapUA/EMSC-porukoissa – ennätys Vuoden Rallisprint -kuljettaja -palkinnon saajana. Palkinnon on lahjoittanut Salvos. Vesa on tuttu mies piskuisen Corsansa puikoissa.


Vesa Huupponen

Paikalle eivät päässeet palkintoaan noutamaan:
ST-Motorsin Vuoden RX-kuljettaja -palkintoaan Niclas Grönholm (MM-sarjan 7:s)
Special Stage Motorsportin Vuoden Ratakuljettaja -palkintoaan Aaro Vainio
MP-Controlin lahjoittamaa Vuoden Juniorirallikuljettaja -palkintoaan Tuomas Richardt
Autofitin lahjoittamaan Vuoden Autokrossi-kuljettaja -palkintoaan Kari Piira (SM 5:s)

Puheenjohtaja Marja Aittola jakoi palkinnot ja "Hamilton" haastatteli sekä muutoinkin hoiteli juontohommat.

 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi