skoda.jpg

Lähde mukaan tekemään maailman parasta MM-rallia

29.04.2016

EMSC:n huippuhieno porukka hoitamaan Päijälän erikoiskoetta MM Neste Ralliin 30.7.

Nyt on mahdollisuus nähdä maailman parhaat rallikuljettajat sekä Vetomies-kilpailijat todella läheltä sekä haistella ja kuulostella, kuinka metsä raikaa ärhäköiden ralliautojen äänistä.

EMSC on luvannut olla mukana Neste Rallin lauantaina 30.7. kahteen kertaan ajettavalla Päijälän erikoiskokeella järjestelytehtävissä. Kaikenlaisia tehtäviä on tarjolla. Yksityiskohdat eivät aivan vielä ole täysin selvillä, mutta kenenkään ei tarvitse olla tulematta sen takia, ettei osaisi jotain hommaa hoitaa. Olemme täydentävänä seurana mukana Päijälässä. Meitä tarvitaan minimissään 30 henkilöä, ja kaikki ns. kynnelle kykenevät ovat tervetulleita. Tehtäviä on AT-autoissa (lähinnä kirjureina), lähettäjänä, viestipisteissä, puska-autoissa, sulkuna yms.

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään vielä koulutustilaisuus, johon ei tietenkään jokaisen tarvitse lähteä. Sieltä saa viimeistään yksityiskohtaista oppia pätkän hoitamiseen. Kevään ja alkukesän aikana asiat täsmentyvät.

Neste Rallin apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutinen kertoi, että Päijälä on siitä mahtava erikoiskoe, että paikallista väestöä on erittäin paljon mukana järjestelyissä.

”Mitään vaatimuksia ei ole ja koulutustilaisuuksia järjestetään. Aivan loistavaa, että olette lupautuneet mukaan. Taitaa olla kymmenkunta vuotta sitten, kun Kajaanista tuli porukka pätkää hoitamaan. Sen jälkeen kaikki ovat olleet lähempää kuin te espoolaiset nyt. Aivan loistavaa”, kertoi Nuutinen.

Nyt jo listalla on monen halukkaan nimi. Kannattaakin ilmoittautua ajoissa, sillä nyt vielä voi itse esittää toivomuksia omasta ”työpisteestään”. Vinkiksi vielä, että jos haluaa olla tietyn ystävän kanssa samassa autossa, ilmoitathan siitäkin etukäteen.

Ilmoittautua voi Kalevi Vainiolle, puh. 050-413 4410 tai email: kalevit.vainio@gmail.com (huomaa, ettei etunimessä ole kirjoitusvirhettä, vaan siellä on t-kirjain vielä etunimen jatkona) tai Raimo Niemelle 0400-474 988.

Ilmoittauduthan jo nyt, täältä ei kannata olla pois! Ilmoittaudu kuitenkin viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

 

Teksti: Kikka Kuosmanen

Kuva: Neste Ralli Finland

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi