EMIL_LINDHOLM_TOK_SKODA_R5_EVO_SIDE_RIGHT.jpg

Lindholm: Kroatian MM-rallissa Kartturina EMSC Mikael Korhonen

22.04.2021

GRX-tiimin Emil Lindholm ja EMSC Mikael Korhonen starttaavat historian ensimmäiseen Kroatian MM-ralliin Toksport WRT:n sinivalkoisella Škoda Fabia R5 Evolla.

Tuore sopimus käsittää ensimmäisessä vaiheessa Kroatian, Portugalin, Sardinian ja Viron MM-osakilpailut.
 
Suomalaiskaksikko aloittaa WRC3-luokassa MM-pisteiden metsästämisen ensi viikonloppuna Kroatian MM-rallissa, jossa kaksikko pääsee pitkästä aikaan ajamaan täyspitkän MM-rallin. 

- Meille MM-rallit ovat sään tai koronan takia olleet lyhennettyjä, mutta Kroatiassa pääsemme ajamaan normaalimäärän eli reilut 300 EK-kilometriä rallia. Odotamme kisaa mielenkiinnolla.
Toksport WRT:n ehdotuksesta Lindholm ja Korhonen kilpailevat WRC3-luokan MM-sarjassa Suomen lipun värisellä Škodalla.

Kroatian MM-rallin keskuspaikka on Zagreb. Rallin kokonaispituus on 1 279,87 km. Reitti käsittää kaksikymmentä erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 300,32 km. Ralli käynnistyy perjantaiaamuna 23. huhtikuuta kello 8:46 Suomen aikaa. Ensimmäisen kilpailupäivän ohjelmassa on kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 99,82 km. Ralli jatkuu lauantaiaamuna klo 8:01. Ohjelmassa on kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 121,92 km. Rallin päätöspäivän sunnuntain ohjelmassa on neljä erikoiskoetta (78,58 km). 

Kilpailu päättyy 14,01 km mittaiselle Power Stage-erikoiskokeelle, jolle ensimmäisen kilpailija starttaa klo 14:18 Suomen aikaa. Power Stage -erikoiskokeelta on jaossa lisäpisteitä myös WRC3-luokan kuljettajille. 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi