MeriIskanKaa.jpgKarting on koko perheen harrastus. Iskä-Tapani hoitelee tekniikkapuolta ja äiskä-Satu jännittää varikolla. Levulan perheelle on tänäkin kesänä menestystä tullut.

Meri Levula voitti Cadett60-luokan

09.09.2016

Ja nyt se on ihan virallistakin! EMSC:n toukokuussa kahdeksan vuotta täyttänyt Meri Levula voitti Tattarisuolla ajetun Keimola Cupin Cadett-luokan pistein 49. Keimola Cupissa ajettiin kesän aikana 18 erää, joista kolmen huonoimman tulos pudotettiin pois.  Meri onnistui kolmesti ajamaan erävoittoon ja sen verran tasaisemmin muut erät, että kakkoseksi 50 pisteellä jäi Santeri Lehtinen vaikkakin erävoittoja kertyi kaikkiaan neljä.

”Emsciläisiä” Cadett-luokassa menestyi muitakin hienosti. Tammikuussa kahdeksan vuotta täyttänyt Martin Wahlström oli kolmas pistein 82. Viidenneksi sijoittui joulukuussa 10 vuotta täyttävä Luca Johannesdahl. Luca onnistui myös ajamaan yhden erävoiton kauden aikana. Seitsemäs pistein 107 oli heinäkuussa kahdeksan vuotta täyttänyt Emil Cederberg.

Yhteen erävoittoon ylsi myös kahdeksanneksi cupissa sijoittunut ja huhtikuussa seitsemän vuotta täyttänyt Hugo Soininen pistein 146. Lokakuussa kahdeksan vuotta täyttävä Sara Heikkinen sijoittui sarjassa 13:nneksi pistein 178. Myös yhteen erävoittoon ylsi keväällä kahdeksan vuotta täyttänyt Nooa Elomaa pistein 209. Nooan tulosta rasittaa se, ettei hän ollut kaikissa erissä mukana. Kaikkiaan ajamattomia taisi olla peräti kuusi.

Raket-luokassa kahdeksanneksi Keimola Cupissa sijoittui EMSC:n Joonas Pekkala. Pisteitä 13-vuotias Joonas keräsi 46. Kohta 10 vuotta täyttävä Peik Abrahamsson oli sarjassa 10:s pistein 52. Sarjassa 11:nneksi sijoittui 11-vuotias Teemu Juvonen pistein 60.

teksti: Kikka Kuosmanen

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi