Puheenjohtajan viesti

25.01.2016

OIKEIN HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2016.

Tämä vuosi on jo toinen kokonainen toimintavuosi yhdistyksellemme.

Ensimmäinen vuosihan oli suurimmaksi osaksi uuden yhdistyksen perustamiseen liittyvää byrokratiaa. Samaan aikaan hallinnoimme molempien seurojen toimintojen siirtoa EMSC:iin sekä seurojen lopettamiseen liittyviä asioita. Eli hyvin vähän seuratoimintaa oli vuonna 2014. Silloin myös ”ajoimme” kummankin seuran toimintatapoja yhteen – säilyttämällä kummankin vahvuuksia. Paljon oli opeteltavaa puolin ja toisin ja välillä kaikki tuntuikin täysin toivottomalta – kahden niinkin erilaisen kulttuurin yhteen saattamisessa. Uskon kuitenkin, että nyt olemme yhdessä saavuttaneet EMSC:n oman linjauksen. Valitettavan paljon on hyviä asioita vielä toteuttamatta resurssipulan takia. Mutta nyt tiedämme mitä tarvitaan joten osaamme kertoa jäsenistölle josko asioiden toteuttajia sieltä löytyisi.

Sillä onhan itsestään selvää ettei hallitus kykene kaikkia seuran asioita hoitamaan – eikä ole tarkoituskaan. Mikäli joku on toista mieltä niin kehotan muistamaan, että me jokainen hallituksen jäsen, teemme tätä oman työmme ohessa ja vapaaehtoisena.

Olen joskus miettinyt, että kannattiko seurojen lopettaminen ja onko tämä yhteistyö kaiken sen valtavan työmäärän jälkeen mitä tähän on tarvittu – sen arvoista. Ja joka kerta tulen samaan tulokseen –kyllä kannatti.

Olemme tehneet jo ensimmäisen toimintavuoden aikana huimaa autourheilua ihan koko suomen mittapuun mukaan. Autoimme useassa autourheilutapahtumassa naapuriseuroja toimitsija tehtävissä. Järjestimme Maxell Rallin jonka yhteydessä ajettiin tasanopeus-kilpailu. Ensimmäinen EK ajettiin vuosien jälkeen pääkaupunkiseudulla Tapiolan Urheilupuistossa. Lisäksi rallin osallistujamäärä rikkoi vuoden ennätyksen. Rallin tulos oli positiivinen ja iso tulonlähde seuralle. Kiitos vielä kerran kaikille tekijöille. Panoksenne oli merkittävä.

Bembölessä karting-radalla löydettiin ajamisen ilo uudelleen. Osallistumisprosentti oli kiitettävä. Toiminta jatkuu radalla ainakin vielä 2016 kesän. Tosin joudumme ottamaan huomioon enemmän ympäristöä tiukentuneiden määräysten vuoksi. Pyrimme jo nyt ennen ajokautta järjestämään karting-jaokselle teema-kerhoiltoja. Niistä tiedotetaan täällä netissä. Kannattaa seurata myös jaoksen fb:ia.

 

Sivuilta löytyy myös alkuvuoden toimitsijatehtävät, päivämäärät ja yhteystiedot. Apuamme tarvitaan Vihdissä, Tammisaaressa, Karkkilassa sekä Salon ja Perniön suunnalla.

 

Marja Aittola pj

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi