RALLIN ALUEMESTARUUSKISA STARTTAA NUMMELASTA

12.10.2017

Läntisen Uudenmaan hienot ja vaihtelevat soratiet toimivat näyttämönä, kun rallin aluemestaruudet ratkotaan 28.10. Maxell Rallissa.

Jo perinteeksi muodostunut Maxell Ralli ajetaan tänäkin vuonna Läntisellä Uudellamaalla ja tutusti suhteellisen myöhäiseen kellonaikaan.
Kilpailu starttaa 28.10 klo 14 Nummelasta ja taukoa vietetään Karkkilassa ABC Masuunin kupeessa alkaen klo 16.30. Maali sijaitsee Nummen koululla ja sinne ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan klo 19.24.
 
Kilpailu käsittää 7 vauhdikasta erikoiskoetta Lohjan, Nummelan, Vihdin ja Karkkilan alueilla. Erikoiskoekilometrejä tulee 61. Kilpailu on ns. pimeä ralli eli ennakkotutustuminen on kiellettyä eikä siis nuotteja käytetä lainkaan.
 
Karttapakettien myynti alkaa 28.10. klo 9 ja niitä on saatavissa 10 euron hintaan Veikkolan Nesteeltä, Saukkolan ST1:ltä, Pusulan Nesteeltä, Siippoon Nesteeltä ja ABC Masuunista. Paketti pitää sisällään rallilehden, reittikartan, Kaasujalka-lehden ja kahden ihmisen rannekkeen, joka oikeuttaa niin monelle erikoiskokeelle kun ehtii käymään. Erikoiskokeilla myydään lippuja 5 euron hintaan eli käteiseen kannattaa varautua, mikäli pätkille menee ilman ranneketta. Kehotammekin ostamaan karttapaketti etukäteen niin vältämme ruuhkat erikoiskokeilla.
 

--
Mika Salomaa
Maxell Rallin tiedotus

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi