DSC_0219.jpg

RTRC toimii rallin parissa monimuotoisesti

29.08.2022


RTRC-rallia odotellessa tarinoidaanpa hieman Riku Tahko Rally Consultingista.
Toiminnan osalta parhaat vastaukset osaa tietenkin antaa Riku Tahko itse

RTRC toimii monella tapaa rallin parissa ja nyt myös rallin nimenä, kertoisitko tästä hieman lisää?

- Vaikka olenkin jo vuosia edustanut Porvoon Seudun Urheiluautoilijoita, niin Espoo Motorsport Club on minulle aina kasvattajaseura. Isäni, setäni, äitini ja monet urallani tukeneet ovat aikoinaan ponnistaneet sieltä, jo EspooUA/TapUA ajoilta. Siksi halusin lähteä tukemaan kilpailua. Kyllähän markkinointi auttaa myös yritystoimintaamme eteenpäin ja yrityshän myös sijaitsee Espooossa.

Nähdäänkö Riku Tahko itse kilpailemassa nimikkorallissa?

- Ainakin toistaiseksi tarkoitukseni on pysyä kisassa tiimipäällikkönä ja antaa isän nauttia rallipäivästä kuljettajana. Lisäksi toivottavasti tuomme muutaman vuokra-auton viivalle, keskusteluja on käyty joten olen asian suhteen toiveikas.

Miten RTRC on kehittynyt historiansa aikana?

- RTRC (Riku Tahko Rally Consulting) lähti liikkeelle ajovalmennuksista mm. Juha Kankkunen Driving Academyssa, Toomas Heikkiselle, Nicholas Latifille yms.
Ensin kävin vain valmentamassa kuskeja, mutta kun tarvetta oli myös kaluston vuokraamiselle näihin tapahtumiin, yhdistimme isäni ja ST Motorsin osaamisen kilpa-autojen vuokraajana.
Näin syntyi paketti missä yhdistyy huippukaluston vuokraaminen, sekä kuljettajan valmennus niin ratin takana, markkinoinnissa, kuin urheilijaelämässäkin. Tällä hetkellä operoimme Suomen ralleissa kilpailusta riippuen 3-6 autoa.


Minkälaiset terveiset lähettäisit rallikansalle ja erityisesti RTRC-rallin tiimoilta?

-Ralli elää tällä hetkellä erittäin hienossa myötätuulessa, kilpailut kiinnostavat sekä kuljettajia että katsojia.
RTRC-ralli on lähimpänä pääkaupunkiseutua järjestettävä kilpailu, joten toivottavasti etelän ihmiset lähtevät sankoin joukoin mukaan hienoon rallipäivään!


KUVA: Honza Fronek
 

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi