Vesa Huupponen Tuusniemen rallisprintin SM osakilpailussa luokkansa ykkönen.

02.08.2021

Moi!
Tuli käytyä kisaamassa Tuusniemessä. Kisa kuului rallisprintin SM-sarjaan ja oli asfaltti osakilpailu
Kisapäivä valkeni pilvipoutaisena.Rata oli melko haastava ja alun nopeiden osuuksien jälkeen tuli vähän tiukempia s-mutkia jotka piti ajaa yrittämättä liikaa ja hyvällä nopeudella.Rata oli vain n.2 km pitkä niin se ei sallinut liikaa varmisteluja. Vähän arvelutti kun lähdin ekalle kierrokselle. Edellisen kisan jälkeen olin päivittänyt jarruja paremmiksi ja nyt nähtäisiin miten ne pelaisivat tositoimissa. Aika oli kohtuu hyvä ja olin tyytyväinen, koska auto toimi ja olin ajanut luokan pohja-ajan. Tauon jälkeen toinen kierros. Aika parani ja luokkavoitto varmistui 1,4 sekunnin turvin. Yleiskilpailusijoituskin oli 16/77 kaksivetoisissa.Pakko olla tyytyväinen kilpailun sujumiseen.