Espoo Motorsport Club

Espoo Motorsport Club ry (EMSC) perustettiin Espooseen 2014 ylläpitämään ja kehittämään espoolaista moottoriurheilua. Jo vuosikymmeniä toimineet perinteikkäät autourheiluseurat Espoon Urheiluautoilijat ry ja Tapiolan Urheiluautoilijat ry yhdistyivät ja perustivat Espoo Motorsport Club ry:n.

EMSC on vahva ja perinteinen moottoriurheiluseura. Meillä on aktiivinen hallitus ja useita jaoksia jotka edustavat eri moottoriurheilulajeja. Toimimme vapaaehtoisvoimin. Teemme yhteistyötä muiden moottoriurheiluseurojen kanssa toimien järjestelyapuna ja toimitsijoina eri kilpailuissa.

Keskeinen osa seuramme toimintaa on Bembölen karting radan pyörittäminen. Bembölen rata on Suomen vanhimpia karting ratoja, jossa useat F1 tähdet ja tunnetut moottoriurheilijat ovat aloittaneet moottoriurheiluharrastuksensa. 

Bembölen rata on tarkoitettu pienille aloitteleville kuljettajille ja nuorille harrastajille. Järjestämme radalla kokeiluiltoja lajiin tutustuville, buffokarnevaaleja lajin pienille harrastajille ja tiistaiturnauksia nuorille harrastajille. Esimerkiksi Tiistaiturnaukset ovat loistava tapa tutustua oikean kartingkilpailun sääntöihin ja kulkuun. Normaaleina ajoiltoina olemme jakaneet ajovuorot niin että kaikilla on turvallista harrastaa jolloin aloittelevien kuljettajien ei tarvitse pelätä jäävänsä nopeiden kuljettajien jalkoihin. Radalla voivat ajaa 3-13 vuotiaat lapset ja alle 100cc moottoreilla.

Kartingjaoksen lisäksi meillä on aktiivinen rallijaos. Toivotamme kaikki moottoriurheilusta kiinnostuneet mukaan seuraamme. Seuraan liittyminen ja tapahtumiin osallistuminen on paras tapa tutustua moottoriurheiluun. Yhteystietomme löytyvät näiltä sivuilta. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tekemään moottoriurheilua kanssamme.

Espoo Motorsport Club ry

Yhteystiedot

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite:  Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti:  hallitus (at) emsc.fi

Espoo Motorsport Club ry
Postiosoite: 
Luomannotko 2, 02200 ESPOO
Sähköposti: hallitus (at) emsc.fi